Les Mills misija jeste kreiranje planete koja će biti više fit – zdravija i lepša.

Iz baze koje se nalazi na Novom Zelandu, Les Mills na svaka 3 meseca obnavlja svoje programe novim koreografijama, muzikom i edukacijom instruktora stvarajući tako iskustvo vežbanja poznato širom sveta.

Uz Les Mills ne vežbate samo, već se pridružujete nečemu velikom, većem od vas samih. Zaljubićete se u fitnes i promeniti svoj život. „Znojaćete se, vikati, možda nas i psovati, ali ćete čas napustiti ushićeni. A sutra ćete se vratiti i sve to raditi ponovo.“

Les Mills je zajednica koja slavi inspiraciju, energiju i dobro zdravlje. LM ćete najbolje spoznati prisustvujući jednom od njihovih časova. Tajna je u atmosferi, muzici i u energiji koju posedujete nakon što završite čas.

Iza fantastične Les Mills ideje i kulture stoje ljudi, sa identičnim ciljem – da svet učine zdravijim i lepšim – „više fit“ mestom. Ti ljudi su hrabri, motivisani i veoma entuzijastični po pitanju budućnosti fitnesa. I šta god da rade – uvek je to jedan čas koji je isti, svuda, u celom svetu, i uvek je to neumorna i odlučna borba protiv gojaznosti, učmalosti i tromog načina života.


Share
fw-down-line