Beograd, 11. oktobar 2013. godine – Naš proslavljeni košarkaš, Novica Veličković, prošle nedelje otvorio je jedinstveni fitnes centar na Novom Beogradu, ФИТНЕСС WORLD, koji ima bogatu ponudu grupnih treninga za sve ljubitelje zdravog i aktivnog života. Moderan fitnes centar se prostire na oko 800 kvadratnih metara i nudi sjajne uslove za obavljanje svih vrsta treninga.

IMG_1180

„Želeo sam svim ljudima željnim vežbanja da pružim mogućnost da treniraju na mestu u kojem će se prijatno osećati i otuda ideja za ФИТНЕСС WORLD – prvi pravi fitnes centar u gradu. Prostor poseduje tri velike sale – dve zatvorenog tipa u kojima se realizuju Les Mills programi, kao i „tim treninzi“, dok je centralna, otvorena sala na oko 90 kvadratnih metara pogodna za individualne treninge i vežbe u parteru koristeći različite rekvizite. Osim toga, na raspolaganju su i sprave za individualan rad celog tela i bogat kardio program, a imamo i protein bar kao neizostavan deo jedne teretane“, rekao je košarkaški as.

Pored bogatog programa, ФИТНЕСС WORLD odlikuje i nesvakidašnji enterijer, koji samo prividno deluje grubo i nedovršeno. U prostoru se nalaze vidljive instalacije, bela cigla, poneka nebrušena površina, kao i viseća LED rasveta. Dovoljno da zaboravite na sve i u potpunosti se prepustite stručnom timu prvog pravog fitnes centra kod nas.

ФИТНЕСС WORLD se nalazi Bulevaru Mihajla Pupina 165B, u IMTEL poslovnoj zgradi, tik uz tržni centar Mercator. Interesantno je da se fitnes centar prostire na spratu iznad kafane „Tako je suđeno“ našeg nekadašnjeg proslavljenog vaterpoliste Dače Ikodinovića.


Share

fw-down-line